DE BESTE SERVICE

Hieronder leest u meer over onze service werkplaats. U vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat u bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

article_images_0_15689656271020864671.jpg

WERKPLAATS

Wanneer u een auto bij Klompcars aanschaft bent u er zeker van dat er alleen Alfisti aan uw auto hebben gewerkt, de liefde en kennis voor het merk komt samen in onze uitgebreide Atelier. Hier wordt niet alleen de beste zorg gegeven voor het technische gedeelte van de auto, ook het cosmetische deel van de auto wordt hier zorgvuldig geperfectioneerd. U kunt ontzorgd onderweg en genieten van uw nieuwe aankoop.

Een Alfa verdient het beste onderhoud wat er bestaat. Zoals elke type en uitvoering haar eigen specifieke voorschriften heeft qua onderhoud zo heeft elke klant ook zijn/haar specifieke wensen en zekerheden die je in wilt bouwen, wie wil er nu voor verassingen komen te staan. De basis van de auto is de historie en de zorg waarmee wij de auto voor u klaar maken. Hiermee nemen we de nieuwe eigenaar mee in de onderhoudshistorie van de beoogde auto, wat er moet gebeuren en wat we graag willen doen om de klant veilig op weg te sturen. Wij zijn dealer van Autotrust en leveren standaard garantie op al onze auto’s. Veilig en vertrouwd op weg! Zo blijven alle Alfa’s in Nederland goed onderhouden en ook weer betrouwbaar voor een eventuele volgende eigenaar.

article_images_1_15688785021257430386.jpg

Reinier Klomp

Inkoop / Verkoop

Morgen Internet - Zorgeloos website