COLLECTIE

Bekijk hier de testimonials

ONZE KLANTEN

tt.png

Echte liefhebbers, met aandacht voor detail die alleen het beste aan service en kwaliteit leveren. Zelf meerdere auto dealers in Nederland bezocht in de zoektocht naar een MiTo 1.3jtdm en met die ervaring merk je het enorme verschil tussen Klomp Cars en de rest. Reageren zelfs buiten werktijd en op hun vakantie nog op berichtjes, waar vind je dat nog? Auto afgeleverd met de nodige extra's (APK zat er nog 6 maanden op maar toch vernieuwd, interieur filter en nieuwe knopjes van de raambediening). Als je op zoek gaat naar een Alfa Romeo moet je ze bezoeken, al is het alleen maar als referentie om te begrijpen hoe slecht de andere dealers kunnen zijn.

gallery_images_1_0_1563184749394699029
Bart Hendriks
tt.png

Afspraak gemaakt om te kijken voor een mooie Alfa, na een telefonische mis communicatie konden we alsnog terecht zonder afspraak om de auto te bezichtigen. Toen we daar kwamen werden we hartelijk ontvangen door Reinier, een man met kennis en vooral heel veel passie voor Alfa! De auto meegekregen voor een proefrit, geen opdringerige verkoop praatjes maar je echt laten ervaren waarom je Alfa moet gaan rijden want dat ervaar je alleen door er echt in te rijden. Nu een paar weken later rijden we met veel plezier in onze Alfa die top is afgeleverd, netjes schoon, gepoetst etc. Onze complimenten. Ben je opzoek naar een Alfa dan kan en mag een bezoek aan Klomp Cars niet ontbreken!

gallery_images_1_0_1563184749394699029
Sander Kok
tt.png

Sinds vandaag trotse bezitter van een bloedstollende Lancia Delta 1.8 DI! Auto met 60000km voor een mooie prijs en nog veel belangrijker is dat eigenaar Reinier Klomp buitengewoon open is over de auto en de historie. Afspraken zijn allemaal nagekomen, superstrakke auto! Bovendien bleken de distributieriem en de waterpomp bij de laatste onderhoudsbeurt al vervangen te zijn, en daarvoor gaf Reinier gewoon geld terug omdat vervanging in mijn deal zat. Had ie niet hoeven doen en dat is correct zakendoen ten voeten uit. Iedereen aan te bevelen dus!

KlompCars_Review
Kees de Klerk
tt.png

Auto verkocht aan Klomp Cars. Nette en snelle afhandeling op locatie, direct een vrijwaring en geld wordt netjes met een spoedbetaling overgemaakt.

KlompCars_Review
Brian Olthof
tt.png

7 jaar lang ben ik de trotse eigenaar geweest van een mooie Volvo XC90. Nu ik op mijn 66e minder ben gaan werken, en minder kilometers ga maken, hebben wij een afweging gemaakt om de auto in te ruilen voor een kleinere en minder zware Volvo. Bij Klompcars zagen wij een mooie Volvo V70 staan. We werden hartelijk ontvangen en mochten alle tijd nemen voor een proefrit in deze auto. Onder het genot van een kopje koffie, en een prettig persoonlijk gesprek was het niet moeilijk meer om de knoop door te hakken. De auto laten wij met ietwat pijn in het hart achter maar door het prettige contact met Reinier bij de verkoop en het ophalen van de auto was dit niet meer aan de orde. Als kers op de taart werden de koplampen gratis vervangen, geweldig! Een aanrader om een kijkje te nemen bij Klompcars als je op zoek bent naar een nieuwe auto.

KlompCars_Review2
Fily van Bijsteren
tt.png

Een super bedrijf van liefhebbers voor liefhebbers, iedereen is er even vriendelijk en behulpzaam. Na een telefoontje richting Nunspeet gereden vanuit België voor een Alfa Romeo 159 sportiva in de kleur Rosso Alfa. De wagen was perfect zoals beschreven, dus er was geen enkele reden om de wagen niet te kopen. Als extra hebben ze hun eigen werkplaats waar de wagen voorzien is van een onderhoud, distributiewissel en nieuwe remschijven + blokken voor. Allemaal zeer netjes uitgevoerd. Na de aankoop een probleem? Geen zorgen, after service is top. Zeker een aanrader.

KlompCars_Review2
Juan Bugatti
nxt2.png
prev2.png
Morgen Internet - Zorgeloos website